Thee

Al sinds de oudheid wordt traditioneel thee bereid met hele theeblaadjes. Deze “losse” thee wordt dan ook aanschouwd als van de beste kwaliteit.

Deze traditie staat bij “Mighty Leaf Tea” hoog in het vaandel. Het assortiment van “Mighty Leaf” is samengesteld uit theeboeketten van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met het gebruiksgemak van het gekende theezakje. Hun principe is eenvoudig: een blend van hele theebladeren, fruit, kruiden en smaken gebundeld in een speciaal voor hun ontwikkeld theezakje.

Met “Mighty Leaf Tea” herontdek je hoe thee zou moeten zijn: puur, hartverwarmend.

Enkele tips voor het bereiden van een lekkere tas thee.

Koken van het water
1) Laat gefilterd water of flessenwater koken.
2) Terwijl u wacht op het water, giet u warm water in uw theepot en –tassen. Ledig ze na enige tijd. Een warme theepot zal de ideale temperatuur van uw thee langer aanhouden.

Thee van grote bladeren
Open ons handgemaakte theezakje langzaam en geniet van het aroma van de verse theebladeren. Gebruik 1 theezakje Mighty Leaf Tea voor 2 tassen thee.

Infusietijd
Giet water over het zakje. Zie hoe de bladeren in het zakje de ruimte hebben om sierlijk te ontvouwen in uw tas, zodat u een rijke en smaakvolle thee verkrijgt. Voor elke thee in het assortiment staat op het zakje de aangewezen tijd dat je de thee moet laten trekken: 3, 4 of 5 minuten.

Proef het blad
Proef van uw thee en herontdek het oorspronkelijke plezier van theedrinken. Dit is de magie van Mighty Leaf.

U kan bij ons ook terecht voor een mooi assortiment “tea for one” theetassen. Deze tassen zijn met de hand geschilderd en zijn vaatwasmachine-bestendig.